Bila sebut sahaja percutian Shaklee, saya masih terbayang-bayang lagi keseronokkannya. Masih segar diingatan bagaimana Shaklee melayan kami sepanjang percutian tersebut. Kami dilayan seperti VIP. Start dari airport selepas selesai urusan lugage kita serah kepada management shaklee. Sehingga lah sampai dihotel, kita hanya bawa badan sahaja.

Masuk bilik hotel, lugage kita dah ada dalam bilik. Diatas katil siap ada hadiah dan wish card. Dan hotel pula bukan hotel bias-biasa taw, hotel 5 bintang. Best ke best? Keperluan muslim sangat dijaga, bab makan sehingga la bab solat. Siap masuk dalam itenery.

Pengalaman saya

Itu adalah pengalaman saya menyertai trip ke Kuching pada tahun 1997 dulu , dah lama kan? Tapi kerana layanan yang begitu tiptop menyebabkan ianya tidak mudah dilupakan.

Tahun berikutnya, saya tidak dapt meneruskan perniagaan Shaklee diatas sebab peribadi yang memerlukan perhatian saya 100%. Dan kini saya kembali beraksi… hihi.

Pengalaman saya berkerja makan gaji dengan business Shaklee sangat jauh berbeza daripada sudut Penghargaan, Pengiktirafan dan Rewards untuk kita. Malah, bila kita berhenti bekerja maka immediately gaji kita stop dibulan berikutnya.

Percutian seterusnya

Okeh… Berbalik kepada tajuk asal entry ini, Percutian Shaklee! Serius saya cakap, memang best bercuti dengan Shaklee, anda dilayan seperti VIP. Duduk di hotel 5 bintang. tempat-tempat yang akan dibawa melawat juga adalah tempat-tempat yang tidak ramai orang pergi kalau ditaja.

Saya ada dengar orang cakap, memang ada jer syarikat-syarikat lain menawarkan trip melancong kepada agen-agennya yang layak, tetapi hanya ditaja setengah perkara sahaja. Contoh, hanya bagi hotel penginapan sahaja, itu pun bukan hotel 5 bintang. Ada pula yang hanya bagi Penginapan dan perjalanan tetapi makan minum dan melawat ke tempat-tempat lain, sendiri tanggung.

Kalau anda nak tahu, agen-agen shaklee sangat enjoy dengan percutian yang Shaklee sediakan. Sekali pergi trip, ramai yang akan pergi, bukan sikit-sikit. Contoh trip yang terbaru, Shaklee bawa agen ke Switszealand, seramai 220 orang. Shaklee bawa sampai ke puncak Europe. Semua percuma .. percuma 100%. Hotel pun 5 bintang.

Melancong ke seluruh dunia bersama Shaklee!

Shaklee hargai segala usaha keras anda dalam mengejar matlamat serta berjaya layak menyertai lawatan insentif yang menarik ini. Ambil masa untuk menikmati setiap kegembiraan, pengembaraan serta bergelak ketawa bersama pasangan, anak-anak dan keluarga Shaklee.

Shaklee memberi insentif dan mengiktiraf Para Pemimpin yang telah menunjukkan contoh kepimpinan dalam membina perniagaan Shaklee secara konsisten dan berkembang. Setiap tahun, Shaklee manganjurkan bukan satu tetapi DUA Lawatan Insentif – Antarabangsa dan Serantau untuk memberikan inspirasi dan motivasi kepada para Bisnes leader. Kami telah membawa lebih daripada 4800 Pengedar Bebas Shaklee (SID) ke 20 negara seluruh dunia, Merasai keunikan budaya, meneroka bandar purba, merasai makanan lazat serta mencipta memori yang tidak dapat dilupakan untuk dikongsikan dengan orang di sekeliling mereka. Banyak pengalaman dan keseronokan percutian Shaklee ini dikongsikan didalam blog rakan-rakan saya.

Kelayakkan trip percuma Shaklee

Untuk melayakkan trip ke Serantau, kita harus mencukupkan point sebanyak 570 points. Manakala untuk ke trip Antarabangsa, jumlah point adalah 1,150 points. Cara untuk mendapatkannya pun bukan lah anda buat sorang-sorang, mata point dikumpul melalui jualan berkumpulan iaitu jualan dalam seluruh ahli kumpulan anda.

Untuk mendapatkan keterangan yang lebih details, anda boleh klik link wasap saya, saya akan memberi keterangan dengan lebih terperinci.

Hidup penuh ganjaran dan melancong ke seluruh dunia bersama Shaklee! Anda dijemput untuk menambah info dengan melawat infosihatbonda dan jangan lupa jadilah subscriber saya.