Fuhhh lain benar insentif yang Shaklee tawarkan kepada agen-agen dia. Jarang kita dengar apabila menjual produk orang, agen boleh jadi kaya. Dan lagi jarang yang kita jumpa, rewards atau trips yang company bagi untuk kita tapi kita boleh bagi ibu bapa kita atau mentua kita atau anak-anak kita, best tak? Malah, kita boleh tukar kepada cash dengan sebab musabab yang kuat. Kebanyakkannya hanya untuk diri kita sahaja. Best kan Insentif Shaklee ni?

INSENTIF SHAKLEE MALAYSIA

Banyak sebab kenapa kak su memilih untuk buat bisness Shaklee :

  1. PENCEGAHAN – Mula-mula nak makan Shaklee dulu, kerana nak sihat, nak cegah penyakit, sebab masa tu arwah mak ada penyakit darah tinggi & kencing manis. Dan kak su melihat arwah mak bukan berkurang penyakit walaupun dia sangat tertib makan ubat hospital, malah bertambah penyakitnya. So kak su jadi takut la kaan…
  2. KESELAMATANYA – Shaklee sangat mengutamakan keselamatan. Dengan barisan saintis yang bukan calang-calang ada diantaranya yang telah mendapat pengiktirafan NOBLE.
  3. KEBERKESANANYA – Kerana keberkesananya membuatkan produk Shaklee ni lain daripada yang lain, kerana ia lah vitamin dan ia jugak lah ubat. Bezanya hanya pada dos dan jadual pengambilanya sahaja.
  4. INSENTIF – Cash, Car & Convention trip.

INSENTIF SHAKLEE MALAYSIA

INSENTIF CASH atau TUNAI

UNTUNG RUNCIT akan dapat antara 15% – 25%. Senang cerita , untuk satu item paling rendah RM8 dan paling tinggi RM100 , bergantung pada ketogari produk.

UNLIMITED BONUS adalah sama seperti gaji, ia akan dapat sebulan sekali, iaitu dipertengahan bulan. Bonus paling rendah dalam RM25 dan boleh mencecah sehingga RM100K … Jangan terkejut RM150K – RM300K pun ramai yang tengah menikmatinya sekarang ni.

INSENTIF CAR atau KERETA

Shaklee mengadakan program subsidi kereta, tempoh program antara tiga bulan sehingga empat bulan. Subsidi kereta ini agen akan dapat seumur hidup. Yang bestnya, Shaklee hanya bagi cash masuk ke akaun kita, pastu shaklee tak amik tahu dah, terpulang kat kita malah tak nak amik kereta pun, boleh! Kita pergi beli sendiri dan pilih sendiri… maknanya kereta tu atas nama kita.

INSENTIF CONVENTION atau TRIP

Setiap tahun Shaklee menyediakan tempat-tempat pelancongan yang lima bintang untuk agen-agennya. Trip Internation, Umrah dan Regional. Kita hanya bawa pakaian sahaja. yang lain-lain diuruskan oleh Shaklee. Malah kalau cukup syarat-syarat tertentu, duit shopping pun shaklee bagi tau. Trip ini pula, kalau kita tak nak pergi, kita boleh hadiahkan kepada orang-orang tersayang dalam keluarga kita. Dan juga, kita boleh tukar kepada cash tetapi dengan syarat-syarat tertentu.

INSENTIF SHAKLEE MALAYSIA TAMBAHAN

Sekarang ni sempena masuk circle baru, bagi menggalakkan agen lebih bersemangat, Shaklee menawarkan insentif tambahan sebanyak RM600 kepada yang berjaya melepasi syarat-syarat yang diberikan. Bukan setakat cash malah diberi juga point melancong tambahan sebanyak 40 point. Sesiapa yang berminat ni, kena wasap kak su untuk explaination yang lebih jelas.

Lagi satu, permohonan loan dengan bank-bank terkemuka juga mudah diluluskan tau, nak beli rumah… nak beli kereta … just isi jer borang sama seperti kita buat permohanan loan. Cuma bezanya, bila bank-bank tengok kita adalah agen Shaklee maka permohonan dipermudahkan lulus. Best ke best?

THE BEST INSENTIF SHAKLEE

Perniagaan ini boleh diwarisi. Ini juga adalah part yang paling best, bila kita buat bersungguh-sungguh business Shaklee ni, titik peluh, kudrat dan masa yang kita habiskan untuk mengusahakan business ini, tidak akan sia-sia bila kita dah tak larat nak bawa atau umur kita tidak panjang. Business ini dan income ini akan diturunkan kepada pewaris kita, pewaris kita hanya teruskan sahaja apa yang dah ada, tidak perlu bermula daripada awal macam kita mula-mula nak bina dulu. Bukti dah ramai tau yang menikmati income Shaklee yang ditinggalkan oleh pasangan atau ibu bapa diorang ini.

Best tak INSENTIF SHAKLEE bagi ni? Kak Su masih lagi mengalu-ngalukan sesiapa yang mahu mencari business tanpa modal besar tetapi pulangan yang superb malah kita sebagai agen sangat dijaga dan dihargai. Nak boleh explore blog rakan Kak su ni juga untuk mencari keyakinan .

Jangan tunggu lama-lama, hubungi kak su taw, klik jer icon wasap dikiri page ini… Jumpa anda di wasap… byeee.

#incentiveshaklee #blogmeganextlevel #shakleethrive2023 #shakleetriumph2023 #shakleeselangor #shakleecod