PENGEDAR SHAKLEE SUNGAI BULOH

Tips Sihat & Cantik Mudah Dari Kak Sue

bonda-sue

Nak Tahu Tentang

Kak Sue sedia membantu

bonda sue perunding shaklee

Siapa Kak Sue?

Info Sihat Bonda diasaskan oleh Pn. Sukmawati Wahab a.k.a Kak Sue  yang merupakan perunding berdaftar dengan Shaklee Malaysia. Sebagai consumer, kak Sue telah mengamalkan produk Shaklee sejak 1996 iaitu sudah lebih 25thn. Kak Sue sangat berpengalaman dalam konsultansi tentang produk & kesihatan yang berkaitan. Kak Sue juga mendapat ilmu2 kesihatan daripada 3rd party, seperti, Prof. Dr. Redza Rahman, Dr Hafiz, Dr Haresh Kumar dan beberapa pakar pemakanan.

Kenapa Pilih Kak Sue?

Sejak 2007

Pelanggan Gembira

Coaching Berjaya

Produk Terjual

Testimoni

Apa Kata Pelanggan Kak Sue?

Testimoni Shaklee - Infosihatbonda
Testimoni Shaklee - Infosihatbonda
Testimoni Shaklee - Infosihatbonda
Testimoni Shaklee - Infosihatbonda

“Alhamdulillah masalah kulit kering pulih. Kulit lebih cerah dan segar selepas guna produk Shaklee. Terima kasih Bonda Sue kenalkan produk ni.”

Fatimah

Shah Alam, Selangor

“Sejak amalkan produk-produk Shaklee bisa-bisa badan dah takde lagi. Rasa lebih bertenaga bila buat kerja di office dan juga dirumah. Terbaikk!”

Suzana

Sungai Buloh, Selangor

Blog

Tips Sihat & Cantik Dari Kak Sue

Rheumatoid Arthritis

Rheumatoid Arthritis

Rheumatoid arthritis adalah antara penyakit sendi yang biasa dihidapi selain osteoarthritis. Rheumatoid arthritis merupakan penyakit radang kronik yang tidak hanya menyerang bahagian sendi, malah boleh menyebabkan kerosakan pada sistem tubuh lain seperti kulit, mata,...

SET KURUS SHAKLEE

SET KURUS SHAKLEE

Tajuk Set Kurus Shaklee Bonda dah ada tulis sebelum ini, tapi untuk kali ini bonda nak upgrade sikit tentang produknya. Set Kurus Shaklee sebenarnya banyak item, boleh dikatakan semua item ada sumber menurunkan berat badan yang disertai dengan penjagaan pemakanan...

PAIN RELIEF CAPLET SHAKLEE (PRC)

PAIN RELIEF CAPLET SHAKLEE (PRC)

Sakit-sakit badan selalu tidak diambil endah oleh tuan badan. Selalunya, kalau sakit-sakit tersebut sakit sikit-sikit, tuan badan fikir, selepas rehat dan tidur maka akan hilanglah sakit-sakit tersebut. Dan sekiranya terasa berat, baru lah tuan badan mencari pain...

BANGKITKAN HORMON BERAHI

BANGKITKAN HORMON BERAHI

Mood happy jer, terpacar pada wajah dikedua-dua suami dan isteri. Bahagia bersulam dalam jiwa kedua-dua mereka. Walaupun usia perkahwinan telah pun mencecah 28 thn. Rahsianya adalah hubungan intim suami isteri masih diambil penting. Bangkitkan hormon berahi supaya...

INCOME JANA 4-5 ANGKA

INCOME JANA 4-5 ANGKA

Dapat jer gaji, habis!!! Tak de extra pun, Badan lak mudah letih, Otak stress memikirkan sampai bila hidup begini akan berterusan? Rumah sendiri belum ada… Kereta lak, loan masih lama lagi nak habis. Bagaimana mahu Income jana 4-5 angka ? Pernahkah anda terfikir apa...

Sertai Team Bonda

Nak jana income 4-5k duduk rumah?

SHAKLEE PAYA JARAS

PENGEDAR SHAKLEE PAYA JARAS

MAZIAH

PENGEDAR SHAKLEE KOTA BHARU

AMIZA RAHMAN

PENGEDAR SHAKLEE BAGAN DATO PERAK

SALIDA SAMIAN

PENGEDAR SHAKLEE BANGSAR

YURA NAZLI

Sertai Projek #BlogMegaShaklee By Master Norita

Jana Income dari Blog & Social Media