Tentang Info Sihat Bonda

bonda sue perunding shaklee

Kenali Pengasas

Bonda Sue merupakan seorang ibu, Lady Boss Butik Serasi dan juga Perunding Shaklee di Sungai Buloh, Selangor.

Kisah Bermula..

Selepas bersalin anak sulung pada tahun 1991, bonda mengalami masalah kurang darah, mudah pitam, muka pucat, energy out. Selalu nampk tidak bermaya. Masa tu muda sangat lagi, hidup terasa macam tak bersemangat, tidak seronok.

Pergi jumpa doktor, doktor bagi makan vitamin iron, bila mkn vitamin iron, bonda jadi sembelit ya amat-amat.

Kemudian doktor itu cadangkan bonda amik vitamin, dan beri bonda kad nama untuk di hubungi.

Disitulah bermulanya bonda consume produk Shaklee ni.

Sejak consume shaklee..

Alhamdulillah kesihatan bonda semakin baik dan hidup jadi terus bersemangat.

Kemudian hamil anak kedua bonda consume semula produk Shaklee sehingga bersalin. Memang agak berbeza lah hamil sulung & kedua, malah perkembangan anak juga berbeza.

Pada tahun 1996, bonda amik keputusan untuk consume Shaklee secara konsisten, dan start share dengan kenalan rapat sahaja.

Bila pandemik melanda..

Bonda bekerja dan buka butik pakaian maka bonda tak fokus pada bisnes Shaklee lagi pada masa itu. Sehinggalah pada tahun 2020 dunia dilanda pendemik.

Hampir semua syarikat & perniagaan sangat terjejas, tetapi pada masa tu lah permintaan vitamin sangat tinggi. Bila butik terpaksa ditutup sementara. Maka bonda pun fokus kepada bisnes Shaklee.

Alhamdulilah, income bonda tidak terputus disebabkan permintaan vitamin tinggi itu.

Mula berkongsi manfaat..

Dan sekarang bonda mula fokus kepada bisnes Shaklee. Dari sudut info produk, keberkesananya memang tidak boleh dinafikan, malah bonda sendiri banyak pengalamannya.

Dari sudut bisnes, bonda tidak salah pilih, produk Shaklee ni sangat demanding. Habis customer beli lagi  (repeat sales sentiasa ada).

Kenapa?? Produk bagus, world class, marketing plan terunggul, unlimited income, holiday trip yang mewah, subsidi kereta seumur hidup, income ini boleh diwarisi oleh anak2 (diorg sambung jer), apply loan sangat-sangat2 senang dengan bank (mudah approved).

bonus-teambonda-infosihatbonda

Kenapa Pilih Bonda Sue?

Sejak 2007

Pelanggan Gembira

Coaching Berjaya

Produk Terjual