“Kata keahlian seumur hidup, tapi kenapa nak kena renew pulak?’ Ini antara promosi salah yang telah kak su lakukan. Salah cara penyampaian. Maka salah lah yang diterima oleh downlines kak su. Renewal Shaklee sebenarnya senang jer. Semudah A B C. Renew hanya berlaku dihari birthday anda sahaja.

Reminder apabila buka website

Kenapa perlu renew setiap tahun

Secara umumnya, keahlian Shaklee memang seumur hidup. Yang dikatakan kena “Renew membership” tu sekadar nak update dalam sistem Shaklee sahaja. Shaklee tidak mahu menyimpan lambakkan nama ahli yang tidak aktif.

Dengan cara itu juga, kita akan lebih memberi komitmen terhadap keahlian Shaklee kita. Shaklee meletakkan syarat untuk menjadi ahli seumur hidup iaitu kena la aktif sikit. Sekurang-kurangnya buat belian untuk makan sendiri.

Buat belian untuk renewal Shaklee

Sekurang-kurangnya ahli perlu buat pembelian sekali setiap enam bulan. Tanpa kita sedar, sebenarnya Shaklee sedang menyerapkan rasa tanggung jawab kita terhadap kesihatan kita.

Bagi anda yang telah pun consume produk Shaklee, anda tentu telah pun merasa nikmat sihat dan kualiti produk Shaklee. Maka, sekiranya dah tiba masa untuk renew, renew lah, anda tidak akan rugi sebab anda tidak perlu tambah duit pun untuk renewal shaklee.

RENEWAL SHAKLEE

Renewal Shaklee mudah jer

Anda hanya perlu beli jer produk yang biasa anda consume pastu dalam cart atau troli, anda akan nampak petak untuk renew, just tick jer petak tu. dan proceed pembelian tersebut sehingga selesai. Keahlian anda telah pun renew secara automatik. Mudah jer kan?

Untuk yang dah expired lebih 2 tahun

Manakala bagi sesiapa yang telah meninggalkan shaklee lebih daripada dua tahun, Anda masih boleh kembali kepada shaklee malah anda sangat-sangat kami alu-alukan.

Ada dua cara untuk kembali menjadi ahli shaklee.

  1. Bayaran yuran RM35 sahaja.
  2. Buat pembelian produk RM350 dan keatas, maka keahlian anda PERCUMA.

Tetapi sekarang ni tengah promosi beli set promo RM99 dah bleh buat renewal shaklee. Free jer tiada tambah RM35 pun. Dan produk yang sedang offer tu adalah produk hot item.

Iaitu ESP sebagai Supplement utama dalam keperluan badan setiap orang untuk membina sel-sel yang sihat. Mengandungi 9 asid amino penting dan 5 vitamin B untuk penyempurnaan penyerapan nutrien ke dalam sel.

1 lagi produk adalah Vita C. Vitamin larut air fungsi utama sebagai antioksida dan peransang imunisasi tubuh kita. Tidak rugi langsung anda mengamaikanya

KEISTIMEWAAN MENJADI AHLI SHAKLEE

  1. Boleh beli produk dengan harga yang lebih murah, lebih kurang antara 20% – 25% less than retail price.
  2. Anda akan dapat website shaklee, log in menggunakan ID & password sendiri.
  3. Dalam website tersebut, anda boleh beli produk sendiri, mendapatkan apa-apa sahaja info dan announcement tentang promo-promo terkini.
  4. Anda juga boleh belikan produk untuk orang lain dengan meletakkan alamat penerima dalam pembelian anda, kemudian shaklee yang akan uruskan penghantaran kepada customer anda.
  5. Boleh dapat Cash Rebate tau, juga dipanggil Bonus. Belian terkumpul anda dalam sebulan sebanyak RM550 dan keatas, anda layak mendapat cash rebate.
  6. Cash Rebate ditetapkan antara 5% – 21%. semakin banyak pembelian maka semakin tinggi cash rabate yang akan anda perolehi.
  7. Layak mendapat pemeriksaan kesihatan secara percuma. Seperti, check kepadatan tulang, check BMI badan dan check kulit muka. result akan bercatit pada kertas maka kertas tersebut anda boleh simpan sebagai record anda.
  8. Anda juga akan dapat pelbagai tawaran-tawaran yang best-best seperti Lucky Draw dan discount harga produk-produk tertentu.
Lucky Draw

Come join me and renewal your membership

So, macam mana setelah anda baca entry kak su ni, seronok kan? Haaaa, tunggu apa lagi? Cepat-cepat wasap kak su, kak su akan bantu anda sekiranya anda tak nak renew atau daftar sendiri. Atau mungkin ada apa-apa soalan yang masih berlegar difikiran anda. Klik link wasap kak Su ini.

tanggungjawabpadabadan #shakleeselangor #shakleeCOD #shakleesungaibuloh #shakleetriump2023 #shakleethrive2023 #blogmeganextlevel