Seronoknya dapat cash rebate macam makan free shaklee. Asalnya hanya nak makan sendiri jer. Beli untuk diri sendirI pastu beli untuk anak-anak dan suami. Saja borak-borak dengan adik tentang kak su makan vitamin, dia pun nak jugak. sedar tak sedar, jumlah pembelian terkumpul kak su telah mencecah RM680.

Bulan berikutnya, kak su dapati dalam account kak su ada kemasukkan duit sebanyk RM30 daripada Shaklee. Wahhh interesting, makan sendiri pun boleh dapat cash rebate.

FREE SHAKLEE CASH REBATE

Nak tahu tak apa yang kak su amik mula-mula dulu? Kak su hanya amik set asas jer. ESP, Vita C, B Complex dan Ostenutrix. Kak su amik 2 set, 1 set untuk makan sendiri dan 1 set untuk adik kak su. 1 set ini hanya berharga RM341 (harga ahli).

Set ini sangat asas :

  1. ESP sebagai simen untuk membina sel-sel dan untuk kulit serta ia memberi tenanga. Ia jugak mengenyangkan maka kita tidak mudah rasa lapar.
  2. Vita C Meningkatkan imunisasi badan, supaya kita tidak mudah mendapat jangkitan penyakit. Dan ia juga untuk kulit.
  3. B Complex Membantu meningkatkan perkembangan otak dan ia juga menukarkan makanan kepada tenaga.
  4. Ostenutrix Lengkap 7 nutrien penting untuk tulang dan urat saraf kita. Dan ia sangat bagus untuk sistem pembuangan kita.

Ini lah set paling mudah untuk dicadangakan kepada orang. Seisi keluarga boleh menggunakanya. Dengan pembelian 10 set asas ini, anda dah boleh dapat cash rebate sebanyak RM375. Nampak tak? Bukan setakat dapat makan percuma malah ada duit lebih lak tu.

FREE SHAKLEE CASH REBATE

Teruskan pembacaan, kak su nak explain bagaimana nak dapatkan free shaklee cash rebate.

Mula-mula kena la join jadi ahli Shaklee dulu, nak jadi ahli ada dua cara, Pertama, buat bayaran RM35 untuk pendaftaran. Cara kedua, buat pembelian sebanyak RM350 keatas, maka keahlian anda free jer.

Setelah pendaftaran anda lengkap, dalam masa tak sampai 10 minit, anda akan dapat nombor keahlian. Dengan nombor keahlian ini anda dah boleh log in website Shaklee, anda juga perlu create password sendiri.

Website untuk anda

Best taw bila ada website ni, banyak info yang anda boleh explore. Anda boleh buat pembelian diatas talian. Barang akan sampai terus dialamat yang anda masukkan semasa pendaftaran. Malah anda juga boleh masukkan alamat lain sekiranya anda ingin mengirimkan produk kepada orang lain seperti customer anda atau kepada ibubapa anda yang tidak tinggal bersama anda.

FREE SHAKLEE CASH REBATE

Cash rebate yang akan anda dapat, tiada had tertentu, unlimited kata omputih. Semakin banyak anda membuat pembelian dengan Shaklee maka semakin tinggi cash rebate atau dipanggil BONUS yang akan anda dapat. Kak su sertakan jadual cash rebate dibawah.

Cash Rebate Shaklee

‘UV’ adalah unit value, ianya digunakan untuk menentukan diaras mana kedudukan peratusan pembayaran bonus. 1UV bersamaan RM3.4 (lebih kurang).

Cam mana setelah baca penerangan diatas? Anda berminat nak makan produk shaklee secara percuma? Dan anda berpeluang untuk buat pendapatan tambahan. Jemput baca artikel sebelum ini, kak su ada terangkan dengan lebih details keistimewaan menyertai Shaklee.

Shaklee bukan sahaja menjual produk vitamin, ianya juga ada skincare produk dan Get clean produk iaitu produk laundry dan pencuci rumah. Anda boleh pilih rangkaian yang mana anda rasa ianya mudah dijual atau yang mana yang lebih serasi di hati anda untuk anda jual. Anda boleh menjadi pakar dalam mana-mana rangkaian tersebut.

Rangkaian produk Shaklee

Jom join team kak su, Kak su memang sedang mencari rakan kongsi ni. Tak perlukan modal yang besar mana pun, cukup sekadar set untuk makan sendiri, supaya anda tahu bagaimana rasa dan kemujaraban produk shaklee.

Anda boleh terus daftar sendiri dengan KLIK jer saya nak join atau wasap kak su dengan touch icon wasap yang ada dikiri page ini. Jumpa anda dalam dunia Shaklee.