Dapat jer gaji, habis!!! Tak de extra pun, Badan lak mudah letih, Otak stress memikirkan sampai bila hidup begini akan berterusan? Rumah sendiri belum ada… Kereta lak, loan masih lama lagi nak habis. Bagaimana mahu Income jana 4-5 angka ?

Pernahkah anda terfikir apa yang akan berlaku 5 tahun yang akan datang? Opss … Memang tiada siapa pun tahu apa berlaku pada kita walaupun lagi sejam jap lagi … Tetapi kita perlu buat sesuatu and mengusahakan untuk menambah baik kehidupan kita. Sebab itu wujud perkataan PERANCANGAN.

Bonda ada 1 peluang bisnes yg modalnya serendah RM350 tetapi pulangannya boleh jadi sangat lumayan … ribuan ringgit, berbelas ribu, puluhan ribu malah ada yang dapat ratusan ribu … bergantung pada kerajinan anda.

Peluang untuk menjana 4-5 angka setiap bulan

Bisnes ni sangat bersistem, ianya akan memudahkan agen-agen menjalankan operasi perniagaan dengan mudah. Apabila anda menyertai secara sah, anda akan diberi 1 account website. Anda log in dan anda akan dapat segala info produk dan kemudahan urusan jual beli di account tersebut.

Tidak perlu simpan stock

Membeli produk di account tersebut semudah membeli barang di shopee. Malah anda boleh buat pembelian untuk customer anda juga. Anda boleh masukkan alamat customer anda dalam order tersebut. Maka produk tersebut akan dihantar terus ke alamat customer anda. Semuanya pihak syarikat yang uruskan.

Kenapa Produk Shaklee

Produk Shaklee adalah produk pemakanan tambahan (FOOD SUPPLEMENT) atau vitamin yang sangat berkualiti tinggi. Produk yang beyond organic. Tiada bahan-bahan kimia dan sebarang bahan-bahan yang bakal merosakkan walau 1 sel dalam badan kita. Produk pertama yang dicipta adalah VITALIZE, ianya telah wujud lebih daripada 100 tahun sehingga hari ini.

Produk vitamin adalah produk yang sentiasa orang cari, anda jangan risau tiada customer. Tambah-tambah sekarang ini kita terdedah dengan pelbagai jenis penyakit. Virus dan baktiria tertebaran diudara, kita tidak mampu untuk menghalang keadaan itu, apa yang kita boleh buat adalah kuatkan imun sistem badan kita.

Menguatkan imun sistem badan caranya hanyalah melalui pengambilan vitamin yang berkualiti. Shaklee telah wujud didunia sejak tahun 1915 dan telah berada di Malaysia sejak 1987, sudah 36 tahun. Setakat ini, Shaklee tiada rekod buruk, malah sangat ramai pengguna tegar dan setia sehingga hari ini.

Produk worldwide

Tahun ini adalah tahun ke 3 Shaklee berjaya mendapat anugerah “TRUSTED BRAND AWARDS”. Anugerah ini menang adalah diatas pemilihan pengguna atau pembaca majalah READER DIGEST. Pengguna majalah ini bukan calang-calang orang, salah 1 sebabnya adalah, majalah ini totally dalam bahasa inggeris. Dan 1 lagi sebab, hanya orang yang memang suka membaca sahaja yang membaca majalah tersebut.

Resiko rugi juga tidak akan menjadi isu kerana anda tidak simpan stock. Kalau nak simpan stock sekali pun, biasanya kita cadangkan amik produk yang memang sendiri consume. Kalau ada orang nak segera maka kita ada ready stock tetapi sekiranya tiada orang nak, kita sendiri boleh makan.

Benefit menjadi bisnes leader

  1. Cash daripada untung jualan
  2. Bonus setiap bulan 5% – 21% daripada jualan keseluruhan dalam sebulan.
  3. Pelancongan mewah ke luar negara 100% FREE – 2x setahun
  4. Subsidi kereta seumur hidup
  5. Bonus Infiniti 6 level

Bisnes ini akan menghasilkan PASSIVE INCOME iaitu pendapatan yang berterusan. Selain daripada itu, masa bekerja anda akan lebih flesibel. Anda yang akan buat jadual sendiri.

Bisnes ini, anda boleh wariskan kepada anak cucu anda. Mereka hanya sambung sahaja apa yang telah anda usahakan. Nampak tak yang anda tidak akan rugi apa-apa pun.

Setelah sekian lama anda bekerja berhempas pulas dan tiba masanya anda rasa nak rehat. Ye anda boleh rehat tetapi income anda tetap akan masuk kerana anda telah bina organisasi anda. Dah pencen pun duit masuk.

Bonda ada cara bagaimana buat jualan besar

Bagaimana nak capai jualan yang boleh buat income jana 4-5 angka? JOM … Bonda ajar anda step by step, Hanya 20% adalah USAHA anda.

Bonda nak guide 10 orang dalam team bonda:
1. 80% bahan marketing disediakan
2. Support group
3. Sistem yang mudah digunakan
4. Training dan coaching percuma

Lagi 1 yang ramai agen kami dah dapat adalah, permohonan loan bank untuk beli kereta dan beli rumah, mudah lulus tau. Bank-bank terkemuka hampir semua sangat mempercayai syarikat Shaklee. Nampak jer pay slip daripada Shaklee, cepat jer diorang uruskan permohonan kita.

Klik link wasap mari berborak dgn bonda. Anda juga boleh explore link ini untuk menambah keyakinan anda.