Wanita, banyak tugas yang tergalas diatas bahu seorang wanita. Sebagai anak perempuan, dia harus melaksanakan tugas-tugas untuk membantu ibunya. Sebagai isteri, dia harus menjalankan tanggungjawab mengurus semua keperluan suami dan sebagai ibu, dia harus memastikan semua keperluan anak-anak terurus. Teruskan membaca kerna bonda akan share tentang Vitamin Untuk Wanita.

Sekiranya wanita tersebut, bekerja, maka bertambah tanggungjawabnya terhadap company. Belum hilang penat menguruskan anak dan soal rumah tangga di rumah, disambung pula dengan lambakan tugasan di pejabat.

JIKA ditanya kepada setiap wanita bergelar isteri atau ibu, apa yang mereka inginkan dalam kehidupan, jawapannya pasti ‘menjadi seorang isteri dan ibu yang hebat untuk suami serta anak2, selain memiliki keluarga yang bahagia. Namun, dalam suasana kehidupan masa kini yang serba mencabar, ditambah pula tekanan di tempat kerja, adakah ia mustahil untuk dicapai?

Memang tidak mudah mencapai semua itu dengan kekangan masa terutama mereka yang bekerja. Kunci utama kepada semua ini terletak pada wanita itu sendiri, yang penting perlu bijak menguruskan masa selaras dengan kerja yang ingin dilakukan.

Percaya atau tidak, kekuatan tubuh badan dan minda anda adalah bergantung pada kesihatan sel-sel dalam badan. Kecukupan zat dan nutrient sangat penting untuk memastikan anda dapat menangani semua tugasan dengan baik.

Anda perlu tenang untuk membuat apa-apa keputusan seperti, menyusun jadual tugas dan menangani emosi apabila berdepan dengan cabaran seperti kerenah anak-anak, kerenah sang suami dan kerenah ditempat kerja. Disinilah letaknya kepentingan pengambilan vitamin untuk wanita.

Vitamin Untuk Wanita

Vitamin untuk wanita

Wanita perlu menyayangi diri sendiri dengan menjaga kesihatan, kebersihan dan penampilan.

Apabila ibu sihat dan tenang, auranya juga akan dirasai oleh anak dan suami. Bagi memastikan kesihatan sentiasa baik, mereka boleh mengamalkan makan dengan teratur dan seimbang.

Jangan lupa mohon kepada Allah supaya diberi keberkatan waktu dan rezeki sepanjang hidup kita. Ikhlas dalam melakukan tanggung jawab kepada keluarga juga adalah ibadat.

VITALIZE – Multivitamin lengkap dengan 25 jenis vitamin

Meningkatkan sistem imunisasi, Mencegah penyakit mudah berjangkit seperti demam, selsema. Memberikan tenaga. Mempunyai iron untuk pastikan tubuh tidak kekurangan darah

Vitamin untuk wanita

OMEGA GUARD

Omega Guard Shaklee merupakan minyak ikan yang tinggi dengan kandungan Omega-3, EPA, dan DHA. Ia terbukti berkesan dalam membantu menurunkan kolesterol jahat. Bukan calang-calang fish oil, Omega Guard Shaklee ni menjalani 3 peringkat proses penyulingan tau. Omega ini juga adalah antiradang dan pelincir sendi-sendi.

Omega Guard

Calcium yang dipanggil OSTENUTRIX

Calcium yang bagus mesti mengandungi gabungan mineral seperti, cooper, vit D dan boron yang membantu melegakan urat saraf dan bantu proses top up calcium ke tulang. Kandungan magnesium yang ada dalam Ostenutrix dapat membantu tidur yang lebih lena.

Anti-Stress

Untuk mendapatkan kesihatan dan kecergasan yang lebih maksimun. Anda boleh tambah dua lagi produk ini.

B COMPLEX

Membantu menjana tenaga, tenaga dapat daripada pembakaran makanan dalam badan. B Complex wajib mempunyai 8 B kerna ianya saling memerlukan antara satru sama lain untuk mendapatkan keputusan yang optima. Bantu menghalang jeragat dan sangat membantu menangani stress. Gabungan B Complex dengan Ostenutrix akan membuatkan tidur anda lebih berkualiti.

VIVIX

Ini adalah minuman botanik yang sangat tinggi dengan antioksidan. Mengandungi polifenol dan resveratrol. Ia mampu baiki DNA dlm sel dan bertindak meremajakan sel-sel dalam memulih dan melindungi sel dari kerosakan..powerful anti oxidant.

Vivix Vitamin untuk wanita

GLA Complex

Ia merupakan gabungan minyak biji bunga matahari, omega 3 dan Vitamin E. Sangat membantu dalam pengendalian hormon wanita. Menstabilkan emosi dan melambatkan penuaan. Juga membantu mengawal simptom-simptom menopouse.

Vitamin untuk wanita

Anda boleh explore lagi artikel-artikel bonda yang lain di link ini. Selain daripada itu, jemput baca artikel rakan seperjuangan bonda bertajuk yang sama iaitu Vitamin untuk wanita.

Hubungi bonda sekiranya anda ingin mencuba menangani stress atau badan mudah letih. Wasap bonda di link ini atau touch icon wasap di tepi kiri screen anda.