Sedih lah tengok muka sendiri, suami siap bagi duit untuk ceriakan wajah. Terasa sangat yang wajah ini adalah aset penting bagi seorang suami… Maka pencarian pun bermula. Set Cantik Raya Shaklee la jawapannya.

Alhamdulilah, tak susah langsung sebenarnya. SHAKLEE kan ada… hihi … kebetulan pulak, SHAKLEE sekarang sedang buat promosi harga rahmah, MasyAllah … murah sangat-sangat!!! Hanya dengan RM99 sahaja dah boleh dapat dua produk iaitu ESP dan Vita C. Bila dah ada dua produk tu, bertambah yakin lah nak berhari raya.

SET CANTIK RAYA SHAKLEE

Jom teruskan pembacaan anda, kak su akan explainkan faedah dan keistimewaan dua produk yang ada dalam set ini.

Set Cantik Raya Shaklee

1. Apa itu ESP?

ESP adalah Essential Soy Protein … maksudnya… ini adalah protein soya … protein tumbuhan adalah protein terbaik yang badan kita perlukan. Protein Shaklee menggunakan protein soya yang tidak diubahsuai secara genetik (NON-GMO),

 • * Membekalkan 9 asid amino.
 • * Setiap hidangan mempunyai 14gram protein.
 • * Tinggi dengan kalsium yang membantu perkembangan tulang dan gigi.
 • * Mengandungi 5 jenis vitamin B.
 • * Membantu menurunkan paras kolestrol.
 • * Bantu mencantikkan kulit.
 • * Membuatkan rasa kenyang yang lebih lama. Maka badan akan rasa lebih ringan.

2. VITA C Sustain Realeased

 • * Berkonsepkan perlepasan selapis demi selapis (100mg) setiap jam.
 • * Membantu meninggikan imun sistem badan.
 • * Mempercepatkan permulihan luka-luka.
 • * Membantu dlm pembentukkan collagen.
 • * Membantu penyerapan zat besi dengan lebih sempurna.
 • * Bantu mencantikkan kulit.
 • * Bantu dalam pemulihan resdung.

HARI RAYA bersama Set Cantik Raya Shaklee

Umat Islam seluruh dunia akan menyambut kedatangan Aidilfitri. Sebagai seorang wanita, sudah pasti perkara yang pertama yang dititikberatkan adalah KECANTIKKAN & PENAMPILAN.

Semua orang kalau boleh mahukan kecantikkan semulajadi, namun tidak semua orang dikurniakan begitu. Malah yang asalnya cantik pun akan hilang sekiranya tidak dijaga dengan betul.

Dengan mengamalkan Set Cantik Shaklee ini, bukan setakat cantik malah banyak masalah kesihatan yang kecil-kecil akan hilang. Tidak rugi langsung menjadikan produk Shaklee sebagai rutin harian wajib diambil setiap hari kerana kesihatan adalah hak milik kita, kesihatan tubuh kita adalah tanggungjawab kita untuk pastikan dan ikhtiarkan agar sentiasa sihat.

Korang boleh explore tentang kenapa Produk Supplement Shaklee terbaik. Telah ramai yang menggunakan produk Shaklee dan kebanyakkan mereka telah pun mendapat hasil yang sangat memuaskan hati pengguna. Dibawah ini adalah testimoni para pengguna.

TESTIMONI

Testimoni diatas hanya sebahagian kecil sahaja yang kak su share disini, banyak sangat testimoni yang tak tersenarai, anda perlu cuba sendiri, selagi anda tidak mencuba anda tak akan tahu. Set Cantik Raya Shaklee hanya basic, sama seperti kalau anda nak masak, anda memerlukan periuk, sudip dan dapur. Tanpa peralatan asas ini, anda tak boleh nak masak. Dengan adanya Protein ESP dan Vita C, maka dalam badan anda telah ada nutrient asas untuk perlindungan daripada sebarang pencemaran udara yang masuk melalui pernafasan anda. Disamping itu juga, sel-sel anda yang sedang mendapat zat akan terus membina sel-sel yang lebih sihat. Anda mungkin tidak sedar yang dalam badan kita ni sedang mengalami gangguan-gangguan kecil yang kalau dibiar lama-lama ia akan membentuk masalah kesihatan dimasa akan datang. Hormon setiap orang tidak sama, setengah orang hormonnya lebih tahan lasak tetapi setengah orang, hormonnya agak manja.

HANYA RM99 SAHAJA!!!

So, jangan fikir lama-lama, masa berjalan, tarikh semakin menghampiri ke penghujung bulan, promosi harga rahmah ini akan tamat dihujung bulan ni taw… Sekarang tengah harga rahmah hanya RM99 satu set. Set Cantik Raya ini harga asal ahli adalah RM231 kalau bukan ahli RM285… campur postage RM10… dan kalau nak jadi ahli bayaran yuran RM35… Nampak tak perbezaan harga yang sangat ketara itu.

Dah… meh terus klik icon wasap …wasap kak su… kita borak-borak dulu berkenalan.

#blogmegashaklee #shakleethrive2023 #shakleetriumph2023 #shakleecod #shakleesungaibuluh #shakleeselangor