Tips Bisnes Online

Tips Bisnes Online

Perniagaan di atas talian, atau bisnis online, telah berkembang pesat dalam beberapa tahun terakhir ini. Hal ini terutama disebabkan oleh kemajuan teknologi dan peningkatan akses internet di seluruh dunia. Ianya bertambah menyerlah sejak pendamik melanda dunia. Saya...
Kerja Dari Rumah

Kerja Dari Rumah

Bermula pada tahun 2020 dimana PKP dijalankan kerana pendemik melanda dunia. Pendemik melanda dianggap sebagai satu musibah tetapi ia ada hikmah bagi sesetengah orang. Antaranya, rakyat mula ber kerja dari rumah. Keistimewaan Bekerja dari rumah memiliki beberapa...
Res V

Res V

Eh aapa tuuu ? Res V? Cer citer cer citer. Kalau nak tahu, ini lah satu-satunya produk yang tersangat premium dalam Shaklee. Kandungan yang terdapat dalam Res V hampir sama dengan Vivix. Tetapi Res V lebih power 30x ganda berbanding dengan Vivix. 6 Paten tersendiri...
VIVIX

VIVIX

“Weyyy ko tak berubah dari dulu, cam bertambah lawa lak aku rasa”. Spontan mulut ini jawab sambil gelak kecil “Vivix uuu haha”. Kawan tu pun excited nak tahu apa itu Vivix. Vivix dihasilkan melalui kajian yang sangat terperinci oleh shaklee....
PETUA HILANGKAN JERAGAT

PETUA HILANGKAN JERAGAT

Jeragat, yang juga dikenali sebagai pigmentasi, adalah bintik-bintik kecil berwarna coklat atau gelap yang muncul pada permukaan kulit. Mereka biasanya berukuran kecil dan tersebar di area tertentu, seperti wajah, tangan, lengan, atau bahagian tubuh lainnya yang...