Aidilfitri adalah hari kemenangan bagi umat islam yang berjaya melengkapkan rukun islam ketiga iaitu Berpuasa selama sebulan dalam bulan Ramadhan. Ianya juga dipanggil sebagai Hari Raya Puasa. Hampir semua orang sangat excited menunggu ketibaan hari raya terutama sekali budak-budak. Setiap perayaan mempunyai adat resam masing-masing, tetapi ada satu adat ini yang hampir semua perayaan akan dilakukan, iaitu ZIARAH-MENZIARAHI, kerana ziarah-menziarahi akan merapatkan hubungan sesama manusia tidak kira bangsa dan agama. Teruskan membaca untuk dapatkan tips nak DUIT RAYA AWAL dari Shaklee.

DUIT RAYA AWAL

Amat diperlukan, untuk persiapan menyambut kedatangan hari raya Aidilfitri ini, ianya memerlukan duit, walaupun niat hendak menyambutnya dalam keadaan yang serdehana, ia tetap memerlukan duit. Duit diperlukan untuk :

Expenses yang diperlukan

  1. Kuih muih atau biskut raya atau kek raya.
  2. Langsir baru.
  3. Pakaian baru sekurang-kurangnya sepasang seorang dalam sebuah keluarga.
  4. Duit raya untuk pasangan, ibubapa, anak-anak, cucu-cucu, saudaramara, anak-anak tetamu dan untuk orang-orang tua yang kita akan pergi menziarah.
  5. bahan-bahan masak untuk hidangan pada hari pertama raya.

Cuba lihat senarai diatas, banyak pakai duit, betulkan? Itu sebabnya kita perlukan DUIT RAYA AWAL daripada Shaklee. Sempena bulan Ramadhan yang akan tiba tak lama lagi, ini lah masanya untuk kita tingkatkan jualan dalam bisnes shaklee.

Set yang sangat laris

SET PUASA SHAKLEE sangat bermanfaat untuk di amalkan sepanjang bulan puasa ini, malah set tersebut boleh digunakan bila2 masa sahaja. anda boleh explore SET PUASA SHAKLEE untuk mengetahui keistimewaan dan kebaikkan produk tersebut.

Saya telah memulakan pernigaan shaklee sejak May 2020, semenjak itu, saya tidak pernah tercicir daripada mendapat bonus shaklee, setiap bulan pada 14hb – 15hb, shaklee tidak pernah melewatkan pembayaranya kepada ahli-ahlinya. Pada tahun ini, dijangka hari raya atau 1hb Syawal akan jatuh pada 22hb April 2023. Maka sangat bertepatan lah istilah DUIT RAYA AWAL dari shaklee.

Anda tentukan sendiri berapa yang anda hendak

Berapa yang anda hendak pada DUIT RAYA AWAL dari shaklee? Andalah yang tentukan, semakin banyak yang anda usahakan maka semakin banyak lah yang akan anda terima nanti. Bisnes Shaklee ni konsep jualanya agak mudah, kerna jumlah jualan atau belian yang terkumpul bukanlah buat sorang-sorang, ianya dibuat bersama-sama rakan kongsi kita.

Sebagai contoh, SET PUASA SHAKLEE berharga rm260/set. Seorang beli 4 set, ianya untuk sendiri dan keluarga 2 set dan 2 set lagi boleh dijual. Anda kongsikan dan ajak adik-beradik atau sesiapa yang anda ambil berat, untuk menggunakan SET PUASA SHAKLEE, Anda ajak dalam 10 orang menjadi rakan kongsi anda ahli dengan setiap seorang buat belian 4 set SET PUASA SHAKLEE.

Apabila dijumlahkan pembelian 10 orang itu tadi dan dicampur dengan belian anda sendiri maka jumlah keseluruhannya adalah RM11,440.00. Dengan jumlah ini telah melayakkan anda mendapat bonus 21% iaitu hampir RM2000, banyak ke banyak? sebab ia adalah duit tambahan sahaja. Semakin lama anda menjalankan bussiness Shaklee maka semakin banyak rakan kongsi anda, semakin ramai rakan kongsi maka semakin besar lah bonus anda, best ke best?

DUIT RAYA AWAL dari Shaklee sangat mudah nak buat, hanya dengan berkongsi pengalaman consume produk sahaja dan tunjukkan bukti sebanyak yang dapat untuk meyakinkan prospect bahawa produk shaklee bukan setakat produk international yang mahal pada nama, tetapi ianya mahal kerana ianya terbukti keberkesananya.

Malah founder telah memberi jaminan bahawa produk shaklee tidak akan merosakkan walau satu sel dalam tubuh manusia. Maka disebabkan itulah produk Shaklee boleh bertahan sehingga hari ini, ianya telah lebih seratus tahun didunia. Anda inginkan lebih info? Boleh klik DUIT RAYA AWAL SHAKLEE, link rakan seperjuangan saya juga mempunyai idea dan cadangan yang bagus untuk dijadikan panduan.

#blogmegashaklee #shakleethrive2023 #shakleetriump2023