Blog

Rheumatoid Arthritis

Rheumatoid arthritis adalah antara penyakit sendi yang biasa dihidapi selain osteoarthritis. Rheumatoid arthritis merupakan penyakit radang kronik yang tidak hanya menyerang bahagian sendi, malah boleh menyebabkan kerosakan pada sistem tubuh lain seperti kulit, mata,...

SET KURUS SHAKLEE

Tajuk Set Kurus Shaklee Bonda dah ada tulis sebelum ini, tapi untuk kali ini bonda nak upgrade sikit tentang produknya. Set Kurus Shaklee sebenarnya banyak item, boleh dikatakan semua item ada sumber menurunkan berat badan yang disertai dengan penjagaan pemakanan...

PAIN RELIEF CAPLET SHAKLEE (PRC)

Sakit-sakit badan selalu tidak diambil endah oleh tuan badan. Selalunya, kalau sakit-sakit tersebut sakit sikit-sikit, tuan badan fikir, selepas rehat dan tidur maka akan hilanglah sakit-sakit tersebut. Dan sekiranya terasa berat, baru lah tuan badan mencari pain...
VIVIX

VIVIX

"Weyyy ko tak berubah dari dulu, cam bertambah lawa lak aku rasa". Spontan mulut ini jawab sambil gelak kecil "Vivix uuu haha". Kawan tu pun excited nak tahu apa itu Vivix. Vivix dihasilkan melalui kajian yang sangat terperinci oleh shaklee. Vivix adalah minuman...

read more
GAYA HIDUP SIHAT

GAYA HIDUP SIHAT

Semua orang mahu gaya hidup yang sihat. Mahukan hidup yang happy. Ingin kelihatan riang dan ceria. Mahu kelihatan segar dan energetic atau bertenaga. Mahu kelihatan sentiasa bersemangat. Persoalannya, bagaimanakah dan apakah yang anda lakukan untuk pastikan semua...

read more
PENGEDAR SHAKLEE

PENGEDAR SHAKLEE

Kepada warga Sungai Buloh, Sungai Pelong atau Seluruh penduduk Selangor. Perkenalkan, saya Sukmawati Wahab Kadir adalah pengedar bebas produk Shaklee dikawasan anda. Sebagai Pengedar Shaklee, dan sebagai pengguna tegar produk Shaklee, Kak Su (saya) sangat alert...

read more
TESTIMONI SHAKLEE

TESTIMONI SHAKLEE

Kak Su telah bersama Shaklee sejak tahun 1996, ini bermakna, Kak Su telah bersama Shaklee hampir 27 tahun. Satu tempoh yang dikira lama. Nak tahu tak kenapa Kak Su begitu setia dengan Shaklee? Teruskan membaca Testimoni Shaklee Kak Su. Disini Kak Su akan share dua...

read more
MULTIVITAMIN SHAKLEE berwajah baru

MULTIVITAMIN SHAKLEE berwajah baru

Multivitamin adalah makanan tambahan yang mengandungi berbagai jenis vitamin dan mineral. Vitamin dan mineral adalah zat-zat penting yang diperlukan oleh tubuh untuk menjalankan berbagai fungsi fisiologi dan menjaga kesihatan secara optimal. Ianya boleh membantu...

read more