Blog

Rheumatoid Arthritis

Rheumatoid arthritis adalah antara penyakit sendi yang biasa dihidapi selain osteoarthritis. Rheumatoid arthritis merupakan penyakit radang kronik yang tidak hanya menyerang bahagian sendi, malah boleh menyebabkan kerosakan pada sistem tubuh lain seperti kulit, mata,...

SET KURUS SHAKLEE

Tajuk Set Kurus Shaklee Bonda dah ada tulis sebelum ini, tapi untuk kali ini bonda nak upgrade sikit tentang produknya. Set Kurus Shaklee sebenarnya banyak item, boleh dikatakan semua item ada sumber menurunkan berat badan yang disertai dengan penjagaan pemakanan...

PAIN RELIEF CAPLET SHAKLEE (PRC)

Sakit-sakit badan selalu tidak diambil endah oleh tuan badan. Selalunya, kalau sakit-sakit tersebut sakit sikit-sikit, tuan badan fikir, selepas rehat dan tidur maka akan hilanglah sakit-sakit tersebut. Dan sekiranya terasa berat, baru lah tuan badan mencari pain...
VITAMIN C SHAKLEE

VITAMIN C SHAKLEE

Selepas saya kenal Vitamin C Shaklee, baru saya tahu....pengambilan makanan seharian kita belum tentu mengandungi vitamin yang cukup dan kualiti. Sebab vitamin dari sayur mungkin rosak semasa proses memasak berlaku, atau vitamin dari buah mungkin tak cukup. Sebab nak...

read more
Keperluan Untuk Wanita Hamil

Keperluan Untuk Wanita Hamil

Bonda pernah 5 kali hamil, tetapi semasa hamil anak ke 4, bonda keguguran. Alhamdulilah 4 orang anak membesar dengan sihat dan bijak ( ibu-ibu memang akan sentiasa cakap yang baik-baik jer untuk anak-anaknya) Semasa kehamilan pertama, bonda sangat muda, umur 21 thn....

read more
Tips Untuk Wanita Hamil

Tips Untuk Wanita Hamil

Setiap perkahwinan pasti mahukan anak. Setengah wanita, mudah jer mengandung, tetapi ramai jugak yang jenis payah nak lekat. Teruskan pembacaan kerana bonda akan share Tips Untuk Wanita Hamil. Hamil adalah kondisi fisiologi di mana seorang wanita membawa janin atau...

read more
Vitamin Untuk Wanita

Vitamin Untuk Wanita

Wanita, banyak tugas yang tergalas diatas bahu seorang wanita. Sebagai anak perempuan, dia harus melaksanakan tugas-tugas untuk membantu ibunya. Sebagai isteri, dia harus menjalankan tanggungjawab mengurus semua keperluan suami dan sebagai ibu, dia harus memastikan...

read more
Doa Khas Untuk Wanita

Doa Khas Untuk Wanita

Kehidupan seorang wanita, agak sibuk, dipenuhi dengan tugas-tugasan harian. Bukan setakat tugas-tugas di tempat kerja, bila sampai dirumah, kerja-kerja dirumah pula menanti. Malah berdepan dengan kerenah anak-anak lagi. Ada Doa Khas Untuk Wanita yang perlu diamalkan....

read more
Co Q Trol Plus

Co Q Trol Plus

salah satu vitamin yang selalu tidak diamik penting ialah Co Q Trol Plus. Pernah tak berlaku, tanpa sebab badan rasa lemau, rasa lemah, rasa bad mood, dan seangkatanya. Itulah signal yang menunjukkan badan tidak cukup Co Q Trol. Co Q Trol atau Coenzyme Q10 adalah...

read more